Перегляд за Автор "Ткаченко, Н.А."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження кредитно-модульної системи оцінки знань студентів на кафедрі ТМЖ та ПКЗ(2014) Дюдіна, І.А.; Ткаченко, Н.А.; Скрипніченко, Д.М.Вивчення науково-методичних публікацій щодо практичного досвіду впровадження кредитно-модульної системи (КМС) у вищих навчальних закладах України вказує на наявність як позитивних, так і негативних сторін цього процесу. Активна участь студента в учбовому процесі протягом семестру, а не тільки в період сесії, сприяє більш глибокому вивченню дисциплін. Скорочення годин аудиторних занять при одночасному підвищенні обсягу самостійної роботи студентів, впровадження тестового контролю без урахування специфіки, наприклад, спеціальних дисциплін призводять, як зазначається у багатьох публікаціях, до зниження якості підготовки фахівців
- ДокументЗаквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями(2015) Ткаченко, Н.А.; Окуневська, С.О.Метою представленої роботи стала розробка складу заквашувальної композиції з лакто- та біфідобактерій для виробництва кисломолочних продуктів, призначених для людей з серцево-судинними захворюваннями.
- ДокументЗастосування термостатного способу виробництва у технології білкової пасти для дитячого харчування(2015) Ткаченко, Н.А.; Українцева, Ю.С.Метою роботи стала розробка наукових основ виробництва білкових паст для дитячого харчування (БПДХ) підвищеної харчової та біологічної цінності, з подовженим терміном зберігання, високими пробіотичними, антагоністичними й гіпоалергенними властивостями.
- ДокументКомплексне дипломне проектування на факультеті ТЕХП та ПКЗ(2014) Шарахматова, Т.Є.; Ткаченко, Н.А.Ітоговою та самою важливою роботою кожного студента являється виконання дипломного проекту, що є наглядним показником рівня і якості отриманої за всі роки освіти.
- ДокументОбґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення(2015) Ткаченко, Н.А.; Маковська, Т.В.; Гресько, І.Г.Метою даної роботи є обґрунтування вмісту стабілізаційної системи у майонезах функціонального призначення зниженої жирності (30 %).
- ДокументПерспективи використання монокультур Bifidobacterium animalis Bb-12 у спредах функціонального призначення(2015) Ткаченко, Н.А.; Куренкова, О.О.Для спреду функціонального призначення пропонується використовувати в якості пробіотиків сухі закваски прямого внесення DVS Bb-12 датської фірми Chr.Hansen. Закваска суха FD DVS Bb-12 містить термофільні культури Bifidobacterium animalis.
- ДокументПогляди щодо підготовки студентів до дипломних проектів(2015) Севастьянова, О.В.; Ткаченко, Н.А.Багатоплановою, завершальною оцінкою формування сучасного фахівця харчової промисловості у вищому навчальному закладі є певний підхід до дипломного проектування, його виконання та захист. Це дуже відповідальний момент, в якому віддзеркалюється вся технологія процесу навчання, ефективність засвоєння знань, умінь і навичок, яка характеризується оптимальною комбінацією основних навчальних компонентів, із урахуванням вимог наукової організації праці.
- ДокументПроблемні лекції в підготовці інноваційно-орієнтованих фахівців(2015) Дюдіна, І.А.; Ткаченко, Н.А.; Ізбаш, Є.О.Сучасні освітні технології повинні орієнтуватись на підготовку кадрів, спроможних ефективно керувати інноваційними процесами, розробляти і впроваджувати інноваційні проекти тощо. Потреба в таких висококваліфікованих спеціалістах вже сьогодні дуже висока і буде постійно зростати.
- ДокументТверді сири з пробіотичними властивостями: перспективи промислового виробництва(2015) Ткаченко, Н.А.; Ланженко, Л.О.Роль продуктів функціонального призначення зростає у всьому світі. Попит споживачів на нові продукти харчування в світі дуже високий. В Україні виробництво функціональних продуктів харчування поступово збільшується.
- ДокументІмітатори жирів гідроколоїдної природи(2015) Севастьянова, О.В.; Ткаченко, Н.А.Зміни в сучасному житті, науковий підхід до зв’язку між раціоном харчування і здоров'ям, а також нові технології привели до зростання попиту на нові продукти з високим вмістом харчових волокон і низьким вмістом жиру.
- ДокументІнноваційні підходи при розробці КНМЗД «Хімія і фізика молока і молочних продуктів»(2015) Дюдіна, І.А.; Ткаченко, Н.А.Підвищення продуктивної діяльності студентів в умовах сучасного суспільства, що постійно трансформується, є одним з актуальних питань вищої освіти. Суттєвим регуляторним компонентом навчання, який забезпечує його результативність, є методологія створення відповідної мотивації.