Перегляд за Автор "Чебан, Л. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ137233 Спосіб приготування купажованої рослинної олії(2019) Котляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Чебан, Л. І.В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб приготування купажованої олії, в якому, шляхом використання рафінованих соняшникової і лляної олій, а також інших умов її одержання, забезпечити: триваліше використання; подовження терміну зберігання; застосування при термічній обробці страв.
- ДокументЗбільшення виходу олії з виноградного насіння за рахунок оброблення м’ятки розчином NaСl(2018) Здоренко, К. С.; Чебан, Л. І.Розроблена технологія, яка включає вологотеплове оброблення м'ятки електроактивованою рідиною, отриманою з водного розчину NaCl. З метою покращення технологічного процесу, підвищення виходу олії та її якості.