Перегляд за Автор "Чуприна, А. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОдеська область як найбільш перспективний регіон для розвитку еногастрономічного туризму в Україні(2018) Чуприна, А. С.Еногастрономія – напрямок в туризмі, який має на меті пропаганду традиційних для даної місцевості продуктів, вирощених з дотриманням традиційних технологій в гарантовано екологічно чистій місцевості. Саме цей вид гастрономічного туризму є одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг. Розглянуто найбільш популярні вино-гастрономічні тури в Одеській області. З огляду на високий рівень забезпеченості Одеської області природними рекреаційними ресурсами і всі перспективи для розвитку інфраструктури, зроблено висновок, що вона має значні передумови для розвитку еногастрономічного туризму як засобу підтримки місцевих виробників.
- ДокументОсобливості та тенденції розвитку подієвого туризму в Україні(2019) Чуприна, А. С.Одним із перспективних напрямів за оцінками Всесвітньої туристичної організації (UNWTO) є подієвий або ж івент (event) туризм. Визначення подієвого туризму можна представити так: подорож з метою участі або споглядання певної події (карнавалу, фестивалю, свята, церемонії, спортивного змагання або природного явища тощо), що передбачає наявність відповідних туристичних ресурсів та спеціальної підготовки. Україна має достатню кількість ресурсів та величезні перспективи для розвитку саме цього виду туризму.