Browsing by Author Лебеденко, Т. Є.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 49 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
201492584 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201492585 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаГардаушенко, Г. М.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
201597843 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджівГардаушенко, Г. М.; Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2016Використання натурального підсолоджувача в технології хлібобулочних виробівЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.
2017Використання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошнаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
2018Вплив функціональних інгредієнтів на якість вафельних виробівКоркач, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Карацуба, Н. Л.
2017Вплив хмелевих екстрактів на показники якості здобних хлібобулочних виробів зниженої вологості під час зберіганняЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.
2019Відродження давніх національних технологій – альтернативна стратегія розвитку сучасного хлібопеченняЛебеденко, Т. Є.
2018Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесуЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
2016Деякі аспекти використання натурального підсолоджувача в технології хлібобулочних виробівЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.
2019Дипломне і курсове проектування у формуванні готовності випускників до інноваційної діяльностіЛебеденко, Т. Є.; Толстих, В. Ю.; Карацуба, Н. Л.; Коркач, Г. В.
2020Дистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенційЛебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.
2018Дослідження умов ліполізу жирової фракції відходівСкляр, В. Ю.; Лебеденко, Т. Є.; Шпирко, Т. В.
2015Загальна концепція та один з напрямів забезпечення населення України хлібопекарною продукцією високої харчової цінностіЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.; Кожевнікова, В. О.
2017Застосування фітоекстрактів для вирішення проблем прискореного приготування хлібаЛебеденко, Т. Є.
2017Метод case–study як сучасна технологія навчання у вищому навчальному закладіЛебеденко, Т. Є.; Соколова, Н. Ю.
2021Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесуЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.
2017Порівняльна оцінка якості фіто-чаю у spa-центрі власного та промислового виробництваНовічкова, Т. П.; Лебеденко, Т. Є.; Каражей, В. А.
2020Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризмуЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Д’яконова, А. К.
2018Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської областіКожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.