Browsing by Author Хоренжий, Н. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 46 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесуБасюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.
2020Исследование хлебопекарных свойств цельнозерновой муки из пшеницы сорта ЧерноброваЖигунов, Д. А.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Жигунова, А. Д.
2019Качество гречневых круп, представленных в розничной продаже г. ОдессыХоренжий, Н. В.; Деткова, К. С.
2020Комплексная технология производства прессованого биотоплива и кормовых смесей из отходов крупяных заводовХоренжий, Н. В.; Лапинская, А. П.; Деткова, Е. С.
2020Комп’ютерне тестування в забезпеченні якості освітиСоц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.
2013Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Сусло, В. В.; Ісламов, В. А.; Турпурова, Т. М.
2020Моніторинг показників якості зерна пшениці на півдні УкраїниЖигунов, Д. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Рудюк, О. Ф.
2018Науково-дослідна робота студентів – невід’ємна складова у підготовці сучасних фахівцівЖигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
2019Педагогічний контрольХоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Волошенко, О. С.
2017Переробка плодоовочевої сировини у складі екструдованих зернопродуктівХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2017Перспективи використання відходів круп'яного виробництва як сировини для виробництва агропелетХоренжий, Н. В.; Лапінська, А. П.; Перетяка, С. М.; Дєтков, Г. Г.
2021Полікомпонентні крупи – шлях до здорового харчуванняСоц, С. М.; Хоренжий, Н. В.
2017Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сортуВолошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Ковальова, В. П.
2021Підвищення ефективності навчання дисципліни «методика викладання у закладах вищої освіти»Єгоров, Б. В.; Хоренжий, Н. В.
2020Підвищення ефективності самостійної роботи здобувачів вищої освітиЖигунов, Д. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2021Підвищення рівня засвоєння знань здобувачами вищої освітиЖигунов, Д. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
2020Підготовка пшениці до переробки в круп’яні продуктиСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Хоренжий, Н. В.; Кузьменко, Ю. Я.
2015Резерви енергоефективності в комбікормовому виробництвіЄгоров, Б. В.; Бурдо, О. Г.; Хоренжий, Н. В.
2006Розробка технології виробництва комбікормової продукції з використанням кормових трав для великої рогатої худобиХоренжий, Н. В.
2017Сухі зернові сніданки підвищеної харчової цінностіХоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.