Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | 40155 Паштет функціонального призначення | Агунова, Л. В.; Віннікова, Л. Г. |
2020 | Аналіз асортименту сирокопчених і сиров’ялених м’ясопродуктів | Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р.; Шлапак, О. В. |
2018 | Використання екстракту з актинідії для покращення сенсорних характеристик посічених м’ясопродуктів | Агунова, Л. В.; Янішогло, О. М. |
2020 | Дуальна освіта для технологів на профільних підприємствах галузі України | Агунова, Л. В.; Савінок, О. М. |
2019 | Дуальна освіта у закладах вищої освіти: переваги та ризики | Агунова, Л. В. |
2021 | Електронні підручники: переваги і проблемні питання | Агунова, Л. В.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А. |
2020 | Маркетинговые исследования перспективности производства печеночных паштетов функционального назначения | Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р.; Фасоля, А. С. |
2021 | Мікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологією | Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В. |
2016 | М’ясо перепелів в технології виробництва новітніх м’ясних продуктів | Агунова, Л. В.; Азарова, Н. Г.; Сіра, Н. В. |
2020 | Новітні продукти харчування на м’ясній основі | Агунова, Л. В.; Мохонько, К. В.; Гроза, А. О. |
2021 | Оптимізація розмірів слайсів для прискореної технології сирокопчених виробів зі свинини | Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В. |
2017 | Органолептичні показники шинок із дріжджовими екстрактами | Богатирьова, Н. О.; Агунова, Л. В. |
2016 | Перспективи використання м’яса кролів у виробицтві м’ясних продуктів для здорового харчування | Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В. |
2015 | Расширение ассортимента мясних изделий геродиетического назначения | Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В. |
2020 | Розвиток професійних компетенцій при проходженні практики за кордоном | Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р. |
2012 | Розробка технології м’ясних паштетів з функціональними інгредієнтами | Агунова, Л. В. |
2019 | Роль международной практики в формировании профессиональных компетенций студентов Одесской национальной академии пищевых технологий | Агунова, Л. В.; Мардар, М. Р. |
2015 | Спирулина как ингредиент рубленых полуфабрикатов из мяса водоплавающей птицы | Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В. |
2017 | Технологические аспекты использования мяса водоплавающей птицы при производстве рубленых полуфабрикатов | Азарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.; Шлапак, Г. В. |
2021 | Удосконалення смакових характеристик м’ясних заморожених виробів у тісті | Агунова, Л. В.; Мацієвська, К. |