Browsing by Author Агунова, Л. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
200940155 Паштет функціонального призначенняАгунова, Л. В.; Віннікова, Л. Г.
2020Аналіз асортименту сирокопчених і сиров’ялених м’ясопродуктівАгунова, Л. В.; Мардар, М. Р.; Шлапак, О. В.
2018Використання екстракту з актинідії для покращення сенсорних характеристик посічених м’ясопродуктівАгунова, Л. В.; Янішогло, О. М.
2020Дуальна освіта для технологів на профільних підприємствах галузі УкраїниАгунова, Л. В.; Савінок, О. М.
2019Дуальна освіта у закладах вищої освіти: переваги та ризикиАгунова, Л. В.
2021Електронні підручники: переваги і проблемні питанняАгунова, Л. В.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
2020Маркетинговые исследования перспективности производства печеночных паштетов функционального назначенияАгунова, Л. В.; Мардар, М. Р.; Фасоля, А. С.
2021Мікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологієюВіннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
2016М’ясо перепелів в технології виробництва новітніх м’ясних продуктівАгунова, Л. В.; Азарова, Н. Г.; Сіра, Н. В.
2020Новітні продукти харчування на м’ясній основіАгунова, Л. В.; Мохонько, К. В.; Гроза, А. О.
2021Оптимізація розмірів слайсів для прискореної технології сирокопчених виробів зі свининиВіннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
2017Органолептичні показники шинок із дріжджовими екстрактамиБогатирьова, Н. О.; Агунова, Л. В.
2016Перспективи використання м’яса кролів у виробицтві м’ясних продуктів для здорового харчуванняАзарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.
2015Расширение ассортимента мясних изделий геродиетического назначенияАзарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.
2020Розвиток професійних компетенцій при проходженні практики за кордономАгунова, Л. В.; Мардар, М. Р.
2012Розробка технології м’ясних паштетів з функціональними інгредієнтамиАгунова, Л. В.
2019Роль международной практики в формировании профессиональных компетенций студентов Одесской национальной академии пищевых технологийАгунова, Л. В.; Мардар, М. Р.
2015Спирулина как ингредиент рубленых полуфабрикатов из мяса водоплавающей птицыАзарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.
2017Технологические аспекты использования мяса водоплавающей птицы при производстве рубленых полуфабрикатовАзарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.; Шлапак, Г. В.
2021Удосконалення смакових характеристик м’ясних заморожених виробів у тістіАгунова, Л. В.; Мацієвська, К.