Browsing by Author Гордієнко, Л. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016104895 Композиція інгредієнтів для галет зі зниженим вмістом цукруІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Приз, І. В.
2017118745 Композиція інгредієнтів для виробництва зернових булочокМакарова, О. В.; Гордієнко, Л. В.; Хвостенко, К. В.
2019132793 Композиція інгредієнтів для виробництва лукуму збивногоІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.; Пожиткова, Л. Г.
2019137232 Композиція інгредієнтів для виробництва лукуму "Кизиловий"Іоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.; Пожиткова, Л. Г.
201383250 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикатуІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Котузаки, О. М.; Гордієнко, Л. В.
201487504 Композиція інгредієнтів для приготування здобного печиваІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Макарова, О. В.; Жигунов, Д. О.; Хвостенко, К. В.; Ставертій, М. О.
201489405 Композиція інгредієнтів для виробництва кексівІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Гордієнко, Л. В.; Топораш, І. Г.; Рибалка, О. І.; Хвостенко, К. В.; Мирчевська, К. Г.
201597825 Композиція інгредієнтів для виробництва мармеладу дієтичногоІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Аветісян, К. В.
201597841 Спосіб приготування кексів на дріжджахІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.
2018Визначення структурно-реологічних характеристик мас для нугиГордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.
2018Дослідження якості лукуму збивного з кизиловим пюре при зберіганніГордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.
2020Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесуБасюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.
2016Зміна показників якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганніІоргачова, К. Г.; Котузаки, О. М.; Макарова, О. В.; Гордієнко, Л. В.
2018Зміна структурно-механічних характеристик лукуму збивного з кизиловим пюре при зберіганніГордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.
2019Комплексний підхід при формуванні рецептур хлібобулочних виробів зниженої вологостіСоколова, Н. Ю.; Макарова, О. В.; Второва, С. О.; Гордієнко, Л. В.
2019Мотивація і контроль самостійної роботи студентівКотузаки, О. М.; Макарова, О. В.; Гордієнко, Л. В.; Бровкіна, Ю. Ю.
2020Науково-методичне забезпечення інноваційного розвитку освітнього процессуГордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.; Аветісян, К. В.
2013Проектування підприємств кондитерської промисловостіІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.; Коркач, Г. В.
2019Проектування підприємств кондитерської промисловостіІоргачова, К. Г.; Гордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.; Коркач, Г. В.
2021Підвищення харчової цінності нуги завдяки використанню рослинної протеїнвмісної сировиниГордієнко, Л. В.; Толстих, В. Ю.