Browsing by Author Гулавський, В. Т.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2016110447 Спосіб підготовки вівса до переробкиСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.
2016110461 Спосіб виробництва борошна з вівсаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.
2016110462 Спосіб виробництва крупи з вівсаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.
2016111254 Спосіб виробництва борошна з ячменюСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.
2016111255 Спосіб виробництва круп з ячменюСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.
200768048 Спосіб приготування кормової суміші для великої рогатої худобиЄгоров, Б. В.; Гулавський, В. Т.; Хоренжий, Н. В.
2016Деякі особливості хімічного складу голозерного ячменюСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Гулавський, В. Т.; Колесніченко, С. В.
2016Нові можливості для виробництва плющених продуктівЖигунов, Д. О.; Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Гулавський, В. Т.
2016Переробка голозерних сортів вівса в крупи, пластівці та борошноСоц, С. М.; Гулавський, В. Т.; Кустов, І. О.
2015Система технологій зберігання зерна та його переробки в хлібобулочні, харчові та кормові продуктиЄгоров, Б. В.; Гапонюк, О. І.; Бурдо, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Іоргачова, К. Г.; Ковбаса, В. М.; Дробот, В. І.; Буценко, І. М.; Гулавський, В. Т.; Жукотанський, О. В.