Browsing by Author Дідух, Г. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015101423 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2015102576 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2017113931 Спосіб одержання імітатора жируТележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2018116820 Спосіб одержання мікропартикулятуТележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2017118214 Спосіб одержання імуномодулятораДідух, Г. В.; Тележенко, Л. М.; Кириленко, А. В.
2020140254 Спосіб одержання іммобілізованого біокаталізатораФедоркан, Д. А.; Дідух, Г. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Безусов, А. Т.
200832195 Ферментований молочно-вівсяний напій геродієтичного призначенняДідух, Н. А.; Дідух, Г. В.; Лисогор, Т. А.
200832196 Ферментований молочно-рисовий напій геродієтичного призначенняДідух, Н. А.; Дідух, Г. В.
200836792 Ацидофільний кисломолочний напій з підвищеними функціональними властивостямиДідух, Н. А.; Лисогор, Т. А.; Дідух, Г. В.
200836903 Біфідовмісна сметана з пробіотичними властивостямиДідух, Н. А.; Лисогор, Т. А.; Дідух, Г. В.
200837771 Спосіб виробництва біфідовмісного м’якого сируДідух, Н. А.; Лисогор, Т. А.; Дідух, Г. В.
201268320 Спосіб змінення біологічної активності мікроорганізмівБурдо, О. Г.; Рибіна, О. Б.; Терземан, О. Ф.; Дідух, Г. В.
201486713 Спосіб одержання мікропартикулятуДідух, Г. В.; Гусак-Шкловська, Я. Д.; Лампіцька, Ю. Ю.
2021Використання дрібнодисперсних кісточок винограду для кулінарних виробів оздоровчої діїДідух, Г. В.; Гусак-Шкловька, Я. Д.; Стефанова, Є. О.
2020Використання іммобілізованих дріжджів для напоїв оздоровчої діїДідух, Г. В.; Пігович, К. Г.
2018Використання іммобілізованих пивних дріжджів для зброджування пивного суслаДідух, Г. В.; Безусов, А. Т.
2019Вплив підвищення кваліфікації на професійниї рівень викладачівСалавеліс, А. Д.; Дідух, Г. В.; Землякова, О. В.
2017Дослідження мікропартикуляту сироваткових білків як імітатора жиру за органолептичними та реологічними показникамиТележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2017Комплексна переробка вторинних молочних ресурсів у закладах ресторанного господарстваДідух, Г. В.
2007Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберіганняДідух, Г. В.