Browsing by Author Д’яконова, А. К.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018116171 Спосіб приготування рослинного молока з горіхівД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
2017116420 Композиція інгредієнтів для виробництва зеленого горіхового соусуД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
2017116421 Спосіб приготування рослинного молока з горіхівД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
2017120339 Спосіб приготування рослинного молока з горіхівД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
200726177 Спосіб виробництва консервів з грибів шампіньйонівБезусов, А. Т.; Д’яконова, А. К.; Наконечна, Ю. Г.
200028859 А Спосіб виробництва затяжного печиваКарнаушенко, Л. І.; Д’яконова, А. К.; Василевич, О. В.
200028860 А Спосіб виробництва затяжного печиваКарнаушенко, Л. І.; Д’яконова, А. К.; Василевич, О. В.
200829462 М’ясорослинний продуктБезусов, А. Т.; Д’яконова, А. К.; Бочковський, А. П.
201157549 Фруктово-ягідний функціональний продуктД’яконова, А. К.; Гринішак, Ю.В.
201276057 Фруктово-овочевий соус функціонального призначенняД’яконова, А. К.; Парамонова, А. Ю.
201378842 Пудинг на основі кисломолочного сиру профілактичної спрямованостіД’яконова, А. К.; Фунтова, О. Л.
201379298 Сирний десерт для дитячого та дієтичного харчуванняД’яконова, А. К.; Варава, К. М.
2017Використання волоського горіху у складі здорових продуктів харчуванняД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
2017Напої смузі зі збалансованим складом есенціальних жирних кислотСтепанова, В. С.; Д’яконова, А. К.
2019Напій дисперсного типу на основі волоського горіхуД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
2019Напій дисперсного типу на основі волоського горіху, як альтернативний замінник молокаД’яконова, А. К.; Степанова, В. С.
2018Науково-методичне забезпечення дисципліни «Управління якістю продукції»Решта, С. П.; Д’яконова, А. К.; Данилова, О. І.
2017Науково–методичне забезпечення проведення практичних робіт на кафедрі ГРБД’яконова, А. К.; Решта, С. П.; Данилова, О. І.
2008Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачівД’яконова, А. К.
2018Особливості розвитку готельно-ресторанного бізнесу в різних регіонах УкраїниД’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І.; Жигайло, П. О.