Browsing by Author Капустян, А. І.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015100637 Спосіб одержання глікопептидного продукту із клітинних стінок бактерійЧерно, Н. К.; Капустян, А. І.
2020122754 Дієтична добавка "Імунокорект"Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
2019138829 Спосіб визначення комплексоутворювальної ємності змішанолігандних органічних систем відносно іонів металівКапустян, А. І.; Черно, Н. К.
2019138938 Спосіб одержання глікопептидного продукту із клітинних стінок пробіотичних бактерій /Капустян, А. І.; Черно, О. Г.; Бурдо, О. Г.
2020141840 Дієтична добавка "Імунокорект"Капустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
2020142457 Спосіб визначення муропептидів у складі бактеріальних гідролізатівКапустян, А. І.; Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.
200830416 Спосіб виробництва кефірного желеСалавеліс, А. Д.; Горкавенко, Н. Є.; Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.
201266429 Спосіб іммобілізації трипсинуЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.
201266757 Спосіб іммобілізації ферменту в поліелектролітну мікрокапсулуЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.
201276072 Спосіб іммобілізації α-амілазиЧерно, Н. К.; Капустян, А. І.; Саблістюк, О. О.
201299542 Спосіб іммобілізації трипсинуЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.
2017Автолітичні зміни біомаси Lactobacillus acidofillus як фактор поліпшення ефективності її ферментативної деструкціїКапустян, А. І.; Черно, Н. К.
2016Вплив деяких фізико-хімічних дезінтегруючих факторів на вихід біологічно активних фрагментів пептидогліканів клітинних стінок бактерійЧерно, Н. К.; Капустян, А. І.; Чорна, А. В.
2015Вплив деяких фізико-хімічних дезінтегруючих факторів на вихід біологічно активних фрагментів пептидогліканів клітинних стінок бактерійКапустян, А. І.; Чорна, А.
2019Комплекси магнію з продуктами метаболізму та переробки пробіотичних культурКапустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
2017Методологічні особливості дистанційного курсу «Харчова хімія»Капустян, А. І.; Гураль, Л. С.; Черно, Н. К.
2019Муропептиди – перспективні фізіологічно-функціональні харчові інгредієнтиКапустян, А. І.; Черно, Н. К.; Пукас, А. С.
2021-04-23Наукові основи розробки технологій функціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походженняКапустян, А. І.
2018Особливості дистанційного навчання студентів ОНАХТ з курсу «Харчова хімія»Гураль, Л. С.; Капустян, А. І.; Науменко, К. І.
2016Отримання комплексів кальцію з метаболітами та продуктами деградації клітинних стінок молочнокислих бактерійКапустян, А. І.; Черно, Н. К.; Чорна, А. В.