Browsing by Author Карацуба, Н. Л.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошнаЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
2021Виробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменюМакарова, О. В.; Фатєєва, А. С.; Карацуба, Н. Л.
2018Вплив синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробівКоркач, Г. В.; Карацуба, Н. Л.
2018Вплив функціональних інгредієнтів на якість вафельних виробівКоркач, Г. В.; Лебеденко, Т. Є.; Карацуба, Н. Л.
2018Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесуЛебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.
2019Дипломне і курсове проектування у формуванні готовності випускників до інноваційної діяльностіЛебеденко, Т. Є.; Толстих, В. Ю.; Карацуба, Н. Л.; Коркач, Г. В.