Browsing by Author Ковальова, В. П.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017117855 Спосіб виробництва круп з ячменюСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017117897 Спосіб виробництва круп з ячменюСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017117898 Спосіб виробництва борошна з цілого зернаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017118168 Спосіб виробництва круп з цілого зернаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Донець, А. О.
2017118177 Спосіб виробництва крупи з зерна тритикалеСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Донець, А. О.
2017118178 Спосіб виробництва борошна з цілого зернаСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Донець, А. О.
2017119927 Спосіб переробки зерна проса в крупуСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017120336 Спосіб переробки зерна проса в крупиСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017120338 Спосіб переробки зерна проса в крупуСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017120341 Спосіб переробки зерна проса в крупиСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017120924 Спосіб переробки зерна проса в крупу плющенуСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017120925 Спосіб переробки зерна проса в крупиСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2017120926 Спосіб переробки зерна проса в крупу плющенуСоц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Ковальов, М. О.
2018130843 Комплексний хлібопекарський поліпшувачЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.
2018Визначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmaticЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Мороз, А. І.
2017Використання α-амілази для покращення хлібопекарських властивостей борошнаЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Жиронкіна, Д. С.
2020Використання технологічних добавок в борошномельному виробництвіЖигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Макаренко, В. Г.
2017Використання ферментних препаратів в мукомельному та хлібопекарському виробництвіЖиронкіна, Д. С.; Ковальова, В. П.
2017Використання ферментних препаратів для стабілізації якості хлібопекарної мукиКовальова, В. П.; Друмова, К. І.
2018Вплив різних факторів на кількість та якість клейковини в зерніКовальова, В. П.; Петльована, В. В.