Browsing by Author Котляр, Є. О.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016107906 Спосіб визначення кислотного числаКотляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Ткаченко, Н. А.; Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.
2019137233 Спосіб приготування купажованої рослинної оліїКотляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Чебан, Л. І.
2020144038 Спосіб приготування купажованої рослинної оліїКотляр, Є. О.; Топчій, О. А.; Власюк, К. В.; Касьян, С. С.
2019Абрикосова олія – складова здорового способу життяКотляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Ніколайчук, А. А.
2018Аналіз сировини і готової продукціїКотляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Севастьянова, О. В.; Шарахматова, Т. Є.
2019Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насінняКотляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Здоренко, К. С.; Радзієвська, І. Г.
2020Біо-тестування екстракту евкаліпту та збагаченого ним емульсійного кремуСмокович, Т.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Котляр, Є. О.
2016Важливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людиниТопчій, О. А.; Котляр, Є. О.
2017Використання біокоректорів поліфенольної природи у харчовій та парфумерно-косметичній промисловостіСевастьянова, О. В.; Ткаченко, Н. А.; Котляр, Є. О.; Донченко, В. В.; Мушат, Т.; Коваль, А.
2015Використання купажів рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом у технології м’ясних хлібівТопчій, О. А.; Котляр, Є. О.
2017Виробництво м’ясних хлібів збалансованого складуГончаренко, Т.; Котляр, Є. О.
2017Вплив термічної обробки на м’ясні паштети збалансованого складуКотляр, Є. О.
2021Географія бджільництва у світіКотляр, Є. О.; Ясько, В. М.; Чабанова, О. Б.
2020Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесуБасюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.
2021Застосування мембранної технології у переробці вторинної молочної сировиниЧабанова, О. Б.; Бондар, С. М.; Трубнікова, А. А.; Котляр, Є. О.
2018Кісточки зізіфусу – джерело корисних речовинКотляр, Є. О.; Палвашова, Г. І.; Здоренко, К. С.
2019Лосьйон косметичний на основі екстракту з виноградуКотляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Левчук, І. О.; Вікуль, С. І.; Ізбаш, Є. О.
2018Молекулярно-біологічні методи оцінки безпечності та автентичності харчових продуктів та інгредієнтівЛопотан, І. В.; Котляр, Є. О.; Данилова, О. І.; Пилипенко, Л .М.
2019Насіння різних сортів винограду – перспективна сировина в олійно-жировій галузіКотляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.
2017Наукові основи вдосконалення санітарного контролю безпеки харчової сировини і продуктів її переробкиПилипенко, І. В.; Пилипенко, Л. М.; Ямборко, Г. В.; Котляр, Є. О.; Ільєва, О. С.