Browsing by Author Новічкова, Т. П.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Дистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенційЛебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.
2019Перспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. ОдесаНовічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.; Асауленко, Н. В.
2017Порівняльна оцінка якості фіто-чаю у spa-центрі власного та промислового виробництваНовічкова, Т. П.; Лебеденко, Т. Є.; Каражей, В. А.
2021Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарстваНовічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
2018Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської областіКожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.
2017Проектування комплексних підприємств харчування при готеліРяшко, Г. М.; Новічкова, Т. П.
2021Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинностіЛебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.
2020Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесуТкачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.