Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | 143391 Спосіб приготування цукатів з фейхоа | Калугіна, І. М.; Салавеліс, А. Д.; Поплавська, С. О.; Кисельов, С. В.; Павловський, С. М. |
2020 | 145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні | Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р. |
2020 | 145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробів | Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р. |
2020 | 145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах | Чабан, А. Б.; Макарова, О. В.; Павловський, С. М.; Котузаки, О. М. |
2018 | Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями | Павловський, С. М.; Салавеліс, А. Д. |
2020 | Використання кокосового борошна в технології здобних хлібобулочних виробів без цукру | Соколова, Н. Ю.; Павловський, С. М. |
2017 | Використання нетрадиційних добавок лікувальної або профілактичної дії у виробництві хлібобулочних виробів | Павловський, С. М. |
2016 | Використання рапсового шроту у виробництві борошняних виробів | Павловський, С. М. |
2021 | Основи автоматизованого проектування: лабораторні роботи в середовищі AutoCAD | Павловський, С. М.; Бабков, А. В. |
2020 | Особливості дуальної системи навчання у вищій школі | Салавеліс, А. Д.; Калугіна, І. М.; Павловський, С. М. |
2021 | Особливості проведення профорієнтаційної роботи в сучасних умовах | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.; Поплавська, С. О. |
2018 | Проблеми якості борошна та ефективні способи їх вирішення в умовах хлібзаводів та підприємств HoReCa | Аксьонов, П. Е.; Лебеденко, Т. Є.; Павловський, С. М.; Кожевнікова, В. О. |
2017 | Проектування підприємств хлібопекарської промисловості | Пшенишнюк, Г. Ф.; Павловський, С. М.; Соколова, Н. Ю. |
1994 | Розробка методів оцінки здатності до витікання сипучих матеріалів харчових виробництв | Павловський, С. М. |
2020 | Розробка технології спеціалізованих харчових сумішей для лікування хвороб шлунково-кишкового тракту | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М. |
2018 | Роль викладача у розвитку комунікативної культури студентів | Салавеліс, А. Д.; Калугіна, І. М.; Павловський, С. М. |
2017 | Роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарства | Колесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М. |
2017 | Роль води у формуванні якості продукції ресторанного господарства | Колесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М. |
2020 | Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарства | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М. |
2019 | Інноваційні пропозиції з виробництва борошняних кулінарних виробів геронтологічного призначення | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М. |