Browsing by Author Павловський, С. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2020143391 Спосіб приготування цукатів з фейхоаКалугіна, І. М.; Салавеліс, А. Д.; Поплавська, С. О.; Кисельов, С. В.; Павловський, С. М.
2020145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссініСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.
2020145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробівСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.; Чабан, А. Б.; Свердликівська, В. В.; Чорна, В. Р.
2020145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджахЧабан, А. Б.; Макарова, О. В.; Павловський, С. М.; Котузаки, О. М.
2018Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостямиПавловський, С. М.; Салавеліс, А. Д.
2020Використання кокосового борошна в технології здобних хлібобулочних виробів без цукруСоколова, Н. Ю.; Павловський, С. М.
2017Використання нетрадиційних добавок лікувальної або профілактичної дії у виробництві хлібобулочних виробівПавловський, С. М.
2016Використання рапсового шроту у виробництві борошняних виробівПавловський, С. М.
2021Основи автоматизованого проектування: лабораторні роботи в середовищі AutoCADПавловський, С. М.; Бабков, А. В.
2020Особливості дуальної системи навчання у вищій школіСалавеліс, А. Д.; Калугіна, І. М.; Павловський, С. М.
2021Особливості проведення профорієнтаційної роботи в сучасних умовахСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.; Поплавська, С. О.
2018Проблеми якості борошна та ефективні способи їх вирішення в умовах хлібзаводів та підприємств HoReCaАксьонов, П. Е.; Лебеденко, Т. Є.; Павловський, С. М.; Кожевнікова, В. О.
2017Проектування підприємств хлібопекарської промисловостіПшенишнюк, Г. Ф.; Павловський, С. М.; Соколова, Н. Ю.
1994Розробка методів оцінки здатності до витікання сипучих матеріалів харчових виробництвПавловський, С. М.
2020Розробка технології спеціалізованих харчових сумішей для лікування хвороб шлунково-кишкового трактуСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
2018Роль викладача у розвитку комунікативної культури студентівСалавеліс, А. Д.; Калугіна, І. М.; Павловський, С. М.
2017Роль води у виробництві заморожених напівфабрикатів ресторанного господарстваКолесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
2017Роль води у формуванні якості продукції ресторанного господарстваКолесніченко, С. Л.; Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
2020Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарстваСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
2019Інноваційні пропозиції з виробництва борошняних кулінарних виробів геронтологічного призначенняСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.