Browsing by Author Поварова, Н. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2015102581 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбасПоварова, Н. М.; Дерун, Т. Ю.
2016103944 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбасПоварова, Н. М.; Єгорова, А. В.; Мельник, Л. А.
2019132732 Спосіб одержання сушеного м`ясного напівфабрикату із м`яса птиціПоварова, Н. М.; Бурдо, О. Г.; Мельник, Л. А.
200724414 Спосіб виробництва варено-копчених ковбасВіннікова, Л. Г.; Єгорова, А. В.; Поварова, Н. М.
200940816 Композиція інгредієнтів для м’ясних напівфабрикатів швидкого заморожуванняВіннікова, Л. Г.; Глушков, О. А.; Поварова, Н. М.
200941167 М’ясний напівфабрикат швидкого заморожуванняВіннікова, Л. Г.; Глушков, О. А.; Поварова, Н. М.
201270210 Композиція інгредієнтів для виробництва м’ясних продуктів антианемічної дії «Гемовин»Віннікова, Л. Г.; Шлапак, Г. В.; Поварова, Н. М.
201270211 М’ясний паштет антианемічної діїВіннікова, Л. Г.; Шлапак, Г. В.; Поварова, Н. М.
2019Білкові добавки тваринного походження та передумови їх створенняПоварова, Н. М.; Журба, Н. О.
2015Дослідження органолептичних властивостей ковбасних виробів із використанням Lactobacillus sakei протягом зберіганняПоварова, Н. М.; Мельник, Л. А.
2019Наукові основи виробництва білкових добавок тваринного походженняПоварова, Н. М.; Мельник, Л. А.; Журба, Н. О.
2020Основи птахівництва та переробки птиціВіннікова, Л. Г.; Поварова, Н. М.; Синиця, О. В.
2020Особливості реалізації ВРХ в умовах виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС шляхом гармонізації національного законодавстваПоварова, Н. М.; Шлапак, Г. В.
2020Партнерство науки і бізнесу: необхідність або умовність?Поварова, Н. М.
2021Переваги та особливості використання тваринних білків у виробництві м'ясних продуктівПоварова, Н. М.
2007Подовження строків зберігання ковбасних виробівПоварова, Н. М.
2019Технологічні та енергетичні переваги сушіння м’яса птиці в умовах вакууму й мікрохвильового поляПоварова, Н. М.; Мельнік, Л. А.
2016Фактори, що формують якість м’яса свійської птиціПоварова, Н. М.; Мельник, Л. А.
2017Формування органолептичних показників варених ковбас шляхом корегування раціону птиціПоварова, Н. М.; Мельник, Л. А.