Browsing by Author Ряшко, Г. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
200718460 Спосіб екстрагування з твердого тілаБурдо, О. Г.; Ряшко, Г. М.
200718461 Екстрактор безперервної дії для системи «тверде пористе тіло-рідина»Бурдо, О. Г.; Ряшко, Г. М.
2020Аналіз недоліків дистанційного навчанняКоротич, О. М.; Ряшко, Г. М.
2016Внедрение энергосберегающих технологий в деятельности гостиничного комплекса для снижения себестоимости гостиничных услугИвано, Е. А.; Ряшко, Г. М.
2021Гейміфікація навчання як інструмент підвищення мотивації студентівРяшко, Г. М.; Бошкова, І. Л.
2016Маркетинговые технологии для предприятий формата «free-flow»Вовк, А. Л.; Ряшко, Г. М.
2017Повышение эффективности систем утилизации тепла в теплообменнике с гранулированной насадкойРяшко, Г. М.; Солодкая, А. В.
2019Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики УкраїниСавенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.
2017Проектування комплексних підприємств харчування при готеліРяшко, Г. М.; Новічкова, Т. П.
2021Проектування кондитерських цехів в закладах ресторанного господарстваРяшко, Г. М.
2016Теоретичні аспекти проектування ресторанів з відкритою кухнеюРяшко, Г. М.
2017Інноваційна концепція сфери гостинності – IT-готеліРяшко, Г. М.
2006Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кавиРяшко, Г. М.