Browsing by Author Салавеліс, А. Д.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018128578 Спосіб приготування харчової кальцієвмісної добавкиЩеренко, О. С.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2019137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печиваЧерненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2020140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Light taste balanced"Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2020141483 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітейСкалига, А. О.; Салавеліс, А. Д.
2020141484 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для людей похилого вікуСкалига, А. О.; Салавеліс, А. Д.
2020142409 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Beef mix balanced"Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2020143391 Спосіб приготування цукатів з фейхоаКалугіна, І. М.; Салавеліс, А. Д.; Поплавська, С. О.; Кисельов, С. В.; Павловський, С. М.
200727633 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикатуІоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Макарова, О. В.; Салавеліс, А. Д.
200728890 Спосіб виробництва желейного продуктуІоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Аветісян, К. В.; Горкавенко, Н. Є.
200830416 Спосіб виробництва кефірного желеСалавеліс, А. Д.; Горкавенко, Н. Є.; Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Капустян, А. І.
200835891 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату дієтичного призначенняІоргачова, К. Г.; Капетула, С. М.; Макарова, О. В.; Салавеліс, А. Д.
200942601 Спосіб приготування овочевого желеІоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Попеско, О. Л.
200942887 Спосіб приготування фруктового желеІоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Попеско, О. Л.
200942892 Спосіб приготування желейного мармеладуІоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Попеско, О. Л.
201193929 Спосіб приготування желейного мармеладуІоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Попеско, О. Л.
201194485 Спосіб приготування овочевого желеІоргачова, К. Г.; Салавеліс, А. Д.; Попеско, О. Л.
2018Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостямиПавловський, С. М.; Салавеліс, А. Д.
2018Використання модифікованих крохмалів в харчової промисловостіСалавеліс, А. Д.
2021Використання нетрадіційних видів борошна у виробництві кексівСалавеліс, А. Д.; Поплавська, С. О.
2019Використання сучасних методів навчання у закладах вищої освітиСалавеліс, А. Д.; Бурдо, А. К.; Золовська, О. В.