Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Instruction
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Салавеліс, А. Д.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 44
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
128578 Спосіб приготування харчової кальцієвмісної добавки
Щеренко, О. С.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2019
137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печива
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2020
140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Light taste balanced"
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2020
141483 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей
Скалига, А. О.
;
Салавеліс, А. Д.
2020
141484 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для людей похилого віку
Скалига, А. О.
;
Салавеліс, А. Д.
2020
142409 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Beef mix balanced"
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2020
143391 Спосіб приготування цукатів з фейхоа
Калугіна, І. М.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Поплавська, С. О.
;
Кисельов, С. В.
;
Павловський, С. М.
2007
27633 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату
Іоргачова, К. Г.
;
Капетула, С. М.
;
Макарова, О. В.
;
Салавеліс, А. Д.
2007
28890 Спосіб виробництва желейного продукту
Іоргачова, К. Г.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Аветісян, К. В.
;
Горкавенко, Н. Є.
2008
30416 Спосіб виробництва кефірного желе
Салавеліс, А. Д.
;
Горкавенко, Н. Є.
;
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
;
Капустян, А. І.
2008
35891 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату дієтичного призначення
Іоргачова, К. Г.
;
Капетула, С. М.
;
Макарова, О. В.
;
Салавеліс, А. Д.
2009
42601 Спосіб приготування овочевого желе
Іоргачова, К. Г.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Попеско, О. Л.
2009
42887 Спосіб приготування фруктового желе
Іоргачова, К. Г.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Попеско, О. Л.
2009
42892 Спосіб приготування желейного мармеладу
Іоргачова, К. Г.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Попеско, О. Л.
2011
93929 Спосіб приготування желейного мармеладу
Іоргачова, К. Г.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Попеско, О. Л.
2011
94485 Спосіб приготування овочевого желе
Іоргачова, К. Г.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Попеско, О. Л.
2018
Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями
Павловський, С. М.
;
Салавеліс, А. Д.
2018
Використання модифікованих крохмалів в харчової промисловості
Салавеліс, А. Д.
2021
Використання нетрадіційних видів борошна у виробництві кексів
Салавеліс, А. Д.
;
Поплавська, С. О.
2019
Використання сучасних методів навчання у закладах вищої освіти
Салавеліс, А. Д.
;
Бурдо, А. К.
;
Золовська, О. В.