Browsing by Author Солоницька, І. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016103947 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів із замороженого тістаСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Мальков, Р. Ю.
2016106191 Спосіб виробництва хлібобулочних виробівСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Коцюк, І. С.
2017113694 Спосіб виробництва хлібобулочних виробівСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Ткаченко, Н. С.
2018129222 Композиція інгредієнтів для виробництва заморожених хлібних напівфабрикатівСолоницька, І. В.; Петькова, О. О.
2019135628 Композиція інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначенняСолоницька, І. В.; Савенко, К. В.
201275673 Склад для виробництва булочки «До сніданку» із заморожених напівфабрикатівСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.
201276073 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначенняСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Писанецька, О. Є.
201376495 Склад для виробництва булочки «Корисної» із заморожених напівфабрикатівСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.
201376497 Склад для виробництва булочки «Бутербродної» із заморожених напівфабрикатівСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Картелян, І. І.
201488843 Склад для виробництва напівфабрикатів для хліба, виготовленого за технологією відкладеного випіканнСолоницька, І. В.; Савкова, Є. В.; Іваненко, В. О.
201488844 Склад для виробництва напівфабрикатів для хліба, виготовленого за технологією відкладеного випіканняСолоницька, І. В.; Савкова, Є. В.; Іваненко, В. О.
201488893 Склад для виробництва хліба із заморожених напівфабрикатівСолоницька, І. В.; Савкова, Є. В.; Іваненко, В. О.
201595808 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначенняСолоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Битка, Т. В.
2017Аналіз стану виробництва хлібобулочних виробів за технологією «Відкладеного випікання»Солоницька, І. В.; Добровольський, В. В.
2018Визначення параметрів часткового випікання та умов допікання хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатівСолоницька, І. В.; Добровольский, В. В.
2020Основи сенсорного аналізу харчових продуктівТкаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Верхівкер, Я. Г.; Солоницька, І. В.; Солецька, А. Д.; Манолі, Т. А.
2017Основні недоліки технологій «відкладеного випікання» і шляхи їх усуненняСолоницька, І. В.; Пожіткова, Л. Г.; Добровольський, В. В.
2000Розробка технології хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів і зеленої маси амарантуСолоницька, І. В.
2020Роль готельно-ресторанного бізнесу у розвитку проектів ЄС системи географічних зазначень та «Дороги вина та смаку Української Бессарабії»Солоницька, І. В.; Лебеденко, Т. Є.; Коротич, О. М.
2021Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинностіЛебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.