Browsing by Author Тележенко, Л. М.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 82  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015101423 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2015102576 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»Тележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2017113931 Спосіб одержання імітатора жируТележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2018116820 Спосіб одержання мікропартикулятуТележенко, Л. М.; Дідух, Г. В.; Капчан, В. І.
2017118214 Спосіб одержання імуномодулятораДідух, Г. В.; Тележенко, Л. М.; Кириленко, А. В.
2017118723 Композиція інгредієнтів для приготування мусуТележенко, Л. М.; Калугіна, Ю. Г.; Калугіна, І. М.; Доброва, Ж. Г.
2017119789 Спосіб приготування соковмісних напоївМихайлова, К. А.; Тележенко, Л. М.; Штепа, Є. П.
2017119790 Спосіб одержання харчового барвника з рослинної сировини – висушених пелюстків суданської трояндиКолесніченко, С. Л.; Поплавська, С. О.; Тележенко, Л. М.
2018128578 Спосіб приготування харчової кальцієвмісної добавкиЩеренко, О. С.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2018128587 Композиція інгредієнтів для виготовлення шоколадного сиропуТележенко, Л. М.; Вікуль, С. І.; Нападовська, М. С.
2018129176 Спосіб приготування сиркового десертуТележенко, Л. М.; Вікуль, С. І.; Нападовська, М. С.
2019135627 Композиція інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією "Океанічний"Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Варга, В. В.
2019136197 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка"Тележенко, Л. М.; Дзюба, Н. А.; Козонова, Ю. О.; Дубина, Ал. А.
2019137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печиваЧерненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2019138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пастиТележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Караман, Ю. В.; Репчинська, А. С.
2019138985 Композиція інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off"Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Репчинська, А. С.; Караман, Ю. В.
2020140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Light taste balanced"Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2020142409 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Beef mix balanced"Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
2020142418 Композиція інгредієнтів для приготування молочного напоюТележенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Баландіна, Є. О.; Дзюба, Н. А.; Степанова, В. С.; Олійник, М. І.
2020145179 Композиція інгредієнтів для приготування десерту "Сирна насолода"Голіщенко, А. В.; Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.