Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Instruction
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Browsing by Author Тележенко, Л. М.
Jump to:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ь
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 84
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
101423 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»
Тележенко, Л. М.
;
Дідух, Г. В.
;
Капчан, В. І.
2015
102576 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»
Тележенко, Л. М.
;
Дідух, Г. В.
;
Капчан, В. І.
2017
113931 Спосіб одержання імітатора жиру
Тележенко, Л. М.
;
Дідух, Г. В.
;
Капчан, В. І.
2018
116820 Спосіб одержання мікропартикуляту
Тележенко, Л. М.
;
Дідух, Г. В.
;
Капчан, В. І.
2017
118214 Спосіб одержання імуномодулятора
Дідух, Г. В.
;
Тележенко, Л. М.
;
Кириленко, А. В.
2017
118723 Композиція інгредієнтів для приготування мусу
Тележенко, Л. М.
;
Калугіна, Ю. Г.
;
Калугіна, І. М.
;
Доброва, Ж. Г.
2017
119789 Спосіб приготування соковмісних напоїв
Михайлова, К. А.
;
Тележенко, Л. М.
;
Штепа, Є. П.
2017
119790 Спосіб одержання харчового барвника з рослинної сировини – висушених пелюстків суданської троянди
Колесніченко, С. Л.
;
Поплавська, С. О.
;
Тележенко, Л. М.
2018
128578 Спосіб приготування харчової кальцієвмісної добавки
Щеренко, О. С.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2018
128587 Композиція інгредієнтів для виготовлення шоколадного сиропу
Тележенко, Л. М.
;
Вікуль, С. І.
;
Нападовська, М. С.
2018
129176 Спосіб приготування сиркового десерту
Тележенко, Л. М.
;
Вікуль, С. І.
;
Нападовська, М. С.
2019
135627 Композиція інгредієнтів для приготування соусу дип з ламінарією "Океанічний"
Тележенко, Л. М.
;
Козонова, Ю. О.
;
Варга, В. В.
2019
136197 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка"
Тележенко, Л. М.
;
Дзюба, Н. А.
;
Козонова, Ю. О.
;
Дубина, Ал. А.
2019
137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печива
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2019
138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти
Тележенко, Л. М.
;
Козонова, Ю. О.
;
Караман, Ю. В.
;
Репчинська, А. С.
2019
138985 Композиція інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off"
Тележенко, Л. М.
;
Козонова, Ю. О.
;
Репчинська, А. С.
;
Караман, Ю. В.
2020
140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Light taste balanced"
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2020
142409 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Beef mix balanced"
Черненко, С. О.
;
Салавеліс, А. Д.
;
Тележенко, Л. М.
2020
142418 Композиція інгредієнтів для приготування молочного напою
Тележенко, Л. М.
;
Єгорова, А. В.
;
Баландіна, Є. О.
;
Дзюба, Н. А.
;
Степанова, В. С.
;
Олійник, М. І.
2020
145179 Композиція інгредієнтів для приготування десерту "Сирна насолода"
Голіщенко, А. В.
;
Тележенко, Л. М.
;
Козонова, Ю. О.