Browsing by Author Шлапак, Г. В.

Jump to: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2019137183 Спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатівФуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, Г. С.; Шлапак, Г. В.
2020142498 Спосіб годівлі курей-несучокКарунський, О. Й.; Гарбажій, К. С.; Мкртчан, С. С.; Шлапак, Г. В.
201270210 Композиція інгредієнтів для виробництва м’ясних продуктів антианемічної дії «Гемовин»Віннікова, Л. Г.; Шлапак, Г. В.; Поварова, Н. М.
201270211 М’ясний паштет антианемічної діїВіннікова, Л. Г.; Шлапак, Г. В.; Поварова, Н. М.
2020Булгур в м’ясних посічених напівфабрикатахАзарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.
2018Використання інноваційних технологій в виробництві м’ясних напівфабрикатівАзарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.; Журба, Н. О.
2018М'ясо індиків у діабетичному харчуванніАзарова, Н. Г.; Шлапак, Г. В.; Чухарев, В. А.
2019М’ясні продукти для здорового способу життяШлапак, Г. В.; Азарова, Н. Г.
2020Особливості реалізації ВРХ в умовах виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС шляхом гармонізації національного законодавстваПоварова, Н. М.; Шлапак, Г. В.
2012Розробка функціональних залізовмісних м`ясних продуктівШлапак, Г. В.
2017Технологические аспекты использования мяса водоплавающей птицы при производстве рубленых полуфабрикатовАзарова, Н. Г.; Агунова, Л. В.; Шлапак, Г. В.
2020Інноваційні технології освітиПаламарчук, А. С.; Кушніренко, Н. М.; Шлапак, Г. В.