Використання рисового борошна для дитячого харчування у виробництві низькожирних сиркових десертів для людей з артеріальною гіпертензією

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження впливу рисового борошна для дитячого харчування на функціонально-технологічні властивості низькожирних сиркових десертів.
Опис
Окуневська, С. О. Використання рисового борошна для дитячого харчування у виробництві низькожирних сиркових десертів для людей з артеріальною гіпертензією / С. О. Окуневська, Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : прогр. та матеріали П’ятої Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 7–8 листоп. 2016 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – С. 105–106. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
сиркові десерти, низькожирні десерти, рисове борошно для дитячого харчування, артеріальна гіпертензія
Бібліографічний опис