Напій дисперсного типу на основі волоського горіху, як альтернативний замінник молока

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є розробка технології виробництва напою із волоських горіхів, що дозволить при комплексній переробці рослинної сировини розширити асортимент продуктів здорового харчування та кулінарних виробів на основі рослинної сировини.
Опис
Д’яконова, А. К. Напій дисперсного типу на основі волоського горіху, як альтернативний замінник молока / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 158–160. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
волоський горіх, напій дисперсного типу, замінник молока, напій із волоських горіхів, здорове харчування, напої на рослинній основі
Бібліографічний опис