Проектування підприємств кондитерської промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Факт
Анотація
У навчальному посібнику розглянуто питання проектування підприємств кондитерської промисловості, представлено техніко-економічний розділ проектного завдання кондитерського підприємства, наведено приклади розрахунків технологічної частини проекту з використанням програмного комплексу, компоновки устаткування в цехах, висвітлено теми загально-інженерного проектування та енергопостачання підприємств, охорони праці. Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів», а також для інженерно-технічних працівників кондитерської промисловості.
Опис
Проектування підприємств кондитерської промисловості : навч. посіб. / К. Г. Іоргачова, Л. В. Гордієнко, В. Ю. Толстих, Г. В. Коркач ; за ред. К. Г. Іоргачової ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - 2-ге вид., зі змін. та допов. - Харків : Факт, 2019. - 360 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 248-249. - ISBN 978-966-637-923-1.
Ключові слова
проектування кондитерських підприємств, організація проектування, техніко-економічний розділ, технологічна частина проекту, загально-інженерне проектування, енергопостачання, компоновка устаткування, продуктовий розрахунок, технологічні схеми виробництва, виробництво кондитерських виробів, програмний комплекс, вимоги безпеки, проектирование кондитерских предприятий, организация проектирования, технико-экономический раздел, технологическая часть проекта, энергоснабжение, компоновка оборудования, продуктовый расчет, технологические схемы производства, производство кондитерских изделий, программный комплекс, требования безопасности
Бібліографічний опис