Інноваційні технології як фактор забезпечення конкурентних позицій хлібопекарських підприємств

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На конкурентоспроможність підприємств чинять вплив цілий ряд факторів, серед яких, безумовно, вагоме місце займає ступінь використання інноваційних технологій в організаційно - економічному та виробничому секторі підприємства. Конкурентоспроможність підприємства неможливо розглядати без оцінки конкурентної ситуації на ринку, на якому воно працює, особливо це стосується підприємств, що реалізують продукцію нетривалого зберігання, в тому числі підприємств хлібопекарської галузі.
Опис
Савченко Т. В. Інноваційні технології як фактор забезпечення конкурентних позицій хлібопекарських підприємств / Т. В. Савченко // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 15–16 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ приклад. економіки та менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2019. – С. 164–166. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
інноваційні технології, хлібопекарські підприємства, конкурентоспроможність підприємств
Бібліографічний опис