Алгоритми формування та оцінювання інтелектуальної власності

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ
Анотація
У монографії комплексно розглянуті: види творчості в інтелектуальної технічної діяльності; можливості винахідницької творчості у ВНЗ; структура та застосування алгоритму на прикладах розв'язання винахідницьких завдань в технічній сфері: аналіз динаміки, напрямків патентування та охорони прав на об'єкти інтелектуальної власності та наведено приклад патентування комп'ютерної програми у вигляді винаходу на спосіб і пропозиції по комерціалізації патентів на винаходи. Представлені алгоритми і приклади вартісного оцінювання винаходів, корисних моделей, ноу-хау і торгових марок. Для викладачів, магістрів, аспірантів і студентів технічних ВНЗ, а також фахівців в області вартісного оцінювання прав на об'єкти інтелектуальної промислової власності.
Опис
Алгоритми формування та оцінювання інтелектуальної власності : монографія / Л. О. Іванова, Ф. А. Трішин, В. П. Малих, І. І. Шофул. - Одеса : ОНАХТ, 2019. - 160 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 134-138.
Ключові слова
види творчості, винахідницькі задачі, алгоритм рішення, інтелектуальна промислова власність, патентування, комерціалізація, оцінювання прав, виды творчества, изобретательские задачи, алгоритм решения, интеллектуальная промышленная собственность, патентование, коммерциализация, оценка прав
Бібліографічний опис