Вплив синбіотиків на якість вафельної начинки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження, мета яких - вивчення можливості виробництва вафель з жировою начинкою, в яку вносили синбіотичну добавку. В ході досліджень розроблено синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику - мікрокапсульованих біфідобактерій, та пребіотика - інуліну. В ході проведення експериментів визначили оптимальну масову частку інуліну та кількість біфідобактерій, стадію введення добавки, досліджено вплив синбіотика на показники якості напівфабрикатів та готових виробів.
Опис
Паламарчук Б. В. Вплив синбіотиків на якість вафельної начинки / Б. В. Паламарчук, Ю. Р. Кушнір ; наук. кер. Г. В. Коркач // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі, Харків, 6 квіт. 2017 р. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 75.
Ключові слова
синбіотики, виробництво вафель, жирова начинка, пробіотики, біфідобактерії, пребіотики, інулін
Бібліографічний опис