Розробка нових продуктів екструзійної технології функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В Одеській національній академії харчових технологій ведеться розробка нових видів сухих сніданків функціонального призначення. На підставі вивчення властивостей сировини, яка може бути використана в сухих сніданках, визначені основні види зернової і рослинної сировини, вітамінів і мінеральних речовин, натуральних і штучних замінників цукру, які дозволять надати сухим сніданкам функціональну спрямованість.
Опис
Валевська Л. О. Розробка нових продуктів екструзійної технології функціонального призначення / Л. О. Валевська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі, Харків, 6 квіт. 2017 р. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 61.
Ключові слова
функціональні продукти, екструзійна технологія, сухі сніданки
Бібліографічний опис