Затухання температурної хвилі в контейнерах з підвищеною тепловою інерцією стінок

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основною умовою збереження якості плодоовочевої продукції під час її холодильного зберігання і транспортування є термостабілізація продукту при правильному виборі температурного режиму і забезпечення мінімальних відхилень температури від нього.
Опис
Мирончук Ю. А. Затухання температурної хвилі в контейнерах з підвищеною тепловою інерцією стінок / Ю. А. Мирончук, О. М. Томчик, М. Г. Хмельнюк // Сучасні проблеми холодильної техніки та технології : зб. тез доп. XIІ Всеукр. наук.-техн. конф., Одеса, 27–28 верес. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. Навчально-науковий інститут холоду, кріотехнологій та Екоенергетики ім. В. С. Мартиновського. – Одеса, 2019. – с. 128–130. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
термостабілізація, збереження якості, холодильне зберігання, плодоовочева продукція
Бібліографічний опис