Низькокалорійні пробіотичні спреди зі збалансованим жирнокслотним складом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Науково обгрунтовано рецептури низькокалорійних спредів зі збалансованим жирнокислотним складом згідно концепції розвитку асортименту вершково-рослинних спредів, яка передбачає кілька пріоритетних напрямків.
Опис
Ткаченко, Н. А. Низькокалорійні пробіотичні спреди зі збалансованим жирнокслотним складом / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, А. Ю. Касьянова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доп. ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, Харків, 17–19 трав. 2017 р. / Нац. техн. ун-т «ХПІ». – Харків, 2017. – Ч. ІІ. – С. 336. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
спреди, низькокалорійні спреди, пробіотичні спреди, збалансований жирнокслотний склад
Бібліографічний опис