Виробництво м’ясних хлібів збалансованого складу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз, на основі якого запропоновано рецептури м’ясних хлібів з використанням вітамінізованих купажів рослинних олій. Вибране співвідношення компонентів забезпечує отримання продукту з високими органолептичними, функціонально-технологічними показниками та зі збалансованим хімічним, жирнокислотним і вітамінним складом.
Опис
Гончаренко, Т. Виробництво м’ясних хлібів збалансованого складу / Т. Гончаренко, Є. Котляр // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5-6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 327 : табл.
Ключові слова
м’ясні хліби, виробництво м’ясних хлібів, збалансований склад
Бібліографічний опис