Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій

Анотація
Проведено дослідження столового маргарину та вітамінізованих купажованих рослинних олій для створення та розрахунку удосконалених рецептур столових маргаринів.
Опис
Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій / Є. О. Котляр, Н. А. Ткаченко, Л. М. Пилипенко, Н. О. Дец, О. А. Топчій, О. В. Севастьянова, М. І. Радіо // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5–6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 394 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
столовий маргарин, рослинні олії, вітамінізовані олії, купажовані олії
Бібліографічний опис