Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження столового маргарину та вітамінізованих купажованих рослинних олій для створення та розрахунку удосконалених рецептур столових маргаринів.
Опис
Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій / Є. О. Котляр, Н. А. Ткаченко, Л. М. Пилипенко, Н. О. Дец, О. А. Топчій, О. В. Севастьянова, М. І. Радіо // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5–6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 394 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
столовий маргарин, рослинні олії, вітамінізовані олії, купажовані олії