Оптимізація складу молочно-вівсяної суміші у технологіях ферментованих комбінованих йогуртових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження по розробці нових видів комбінованих молочно-вівсяних йогуртових продуктів та визначені оптимальні масові частки нормалізованого молока, вівсяного борошна для дитячого харчування та фруктози у складі суміші для їх виробництва. Ферментовані молочно-вівсяні згустки, отримані із сумішей з оптимальним складом сировинних інгредієнтів, мають нормовані фізико-хімічні, високі органолептичні та пробіотичні характеристики.
Опис
Ткаченко, Н. А. Оптимізація складу молочно-вівсяної суміші у технологіях ферментованих комбінованих йогуртових продуктів / Н. А. Ткаченко, О. Дідик // 83-я Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 5-6 квіт. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – Ч. 1. – С. 359.
Ключові слова
молочно-вівсяні суміші, йогуртові продукти, ферментовані йогуртові продукти, фізико-хімічні характеристики, органолептичні характеристики, пробіотичні характеристики
Бібліографічний опис