Вплив хмелевих екстрактів на показники якості здобних хлібобулочних виробів зниженої вологості під час зберігання

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження, метою якого було встановлення антиоксидантних властивостей хмелевих екстрактів та ефективності їх використання в технології сухарних виробів в якості засобу для попередження окислювального псування.
Опис
Лебеденко, Т. Є. Вплив хмелевих екстрактів на показники якості здобних хлібобулочних виробів зниженої вологості під час зберігання / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, Харків, 18 трав. 2017 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 95–96.
Ключові слова
хмелеві екстракти, здобні хлібобулочні вироби, антиоксидантні властивості, технологія сухарних виробів, окислювальне псування
Бібліографічний опис