Напої смузі зі збалансованим складом есенціальних жирних кислот

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведена робота, мета якої - розширення асортименту напоїв смузі з вираженим оздоровчим ефектом шляхом розробки технології виробництва універсальної основи для напоїв зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот.
Опис
Степанова, В. С. Напої смузі зі збалансованим складом есенціальних жирних кислот / В. С. Степанова, А. К. Д’яконова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, Харків, 18 трав. 2017 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 155–157 : табл.
Ключові слова
смузі, поліненасичені жирні кислоти, основа для напоїв, оздоровчий ефект, волоський горіх, насіння чіа
Бібліографічний опис