Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено інноваційну технологію комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв із гарбузовим наповнювачем, збагачених біфідобактеріями, зі збалансованим хімічним складом.
Опис
Копійко, А. В. Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складом / А. В. Копійко, Н. А. Ткаченко // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали Другої Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 5–7 верес. 2017 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2017. – С. 153–154.
Ключові слова
йогуртові напої, молочно-рисові напої, збалансований хімічний склад, біфідобактерії
Бібліографічний опис