Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтою

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження по виготовленню комбінованих пробіотичних йогуртових напоїв, які мають високі органолептичні характеристики й нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та реологічні показники. Обґрунтовано раціональні технологічні параметри виробництва цільових продуктів (режими пастерізації молочно-спельтової та сироватково-ягідної сумішей, параметри ферментації комбінованої молочно-зернової основи заквашувальною композицією з йогуртових культур та монокультур біфідобактерій, режим гомогенізації молочно-рослинної суміші та параметри зберігання готового продукту).
Опис
Рамазашвілі, Г. Р. Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтою / Г. Р. Рамазашвілі, Н. А. Ткаченко, О. А. Кручек // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали Другої Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 5–7 верес. 2017 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2017. – С. 285–286.
Ключові слова
йогуртові напої, комбіновані напої, інноваційні технології, спельта
Бібліографічний опис