Застосування фітоекстрактів для вирішення проблем прискореного приготування хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано актуальне для сучасного хлібопечення використання фітодобавок як збагачувачів поживних середовищ в схемах активації пресованих дріжджів.
Опис
Лебеденко, Т. Є. Застосування фітоекстрактів для вирішення проблем прискореного приготування хліба / Т. Є. Лебеденко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 13 верес. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій [та ін.]. – Київ, 2017. – С. 51–54 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
прискорене приготування хліба, фітоекстракти, якість хліба, активація пресованих дріжджів
Бібліографічний опис