Виробництво кексів на дріжджах з використанням побічних продуктів переробки рослиної сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження, спрямовані на обґрунтування доцільності використання борошна шроту льону, порошку виноградних кісточок і виноградних вичавків у виробництві кексів на дріжджах.
Опис
Макарова, О. В. Виробництво кексів на дріжджах з використанням побічних продуктів переробки рослиної сировини / О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, Н. М. Тортіка // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 13 верес. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій [та ін.]. – Київ, 2017. – С. 116–118. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
кекси на дріжджах, виробництво кексів, борошняні кондитерські вироби, насіння льону, виноградні кісточки, виноградні вичавки
Бібліографічний опис