Борошняні кондитерські вироби на основі сумішей з продуктів переробки зернових культур

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі аналізу особливостей формування якості різних видів продукції, технологічних властивостей борошна з ваксі-пшениці вітчизняної селекції та продуктів переробки зернових і круп'яних культур обґрунтовано вибір борошняних кондитерських виробів, при виробництві яких його доцільно використовувати. Розроблено заходи та технологічні рішення для інтенсифікації бродіння дріжджових напівфабрикатів, стабілізації структурно-реологічних властивостей кондитерського тіста, що дозволило удосконалити технології, скоротити тривалість технологічного процесу, комплексно покращити якість, конкурентоспроможність, безпечність і фізіологічні властивості борошняних кондитерських виробів.
Опис
Борошняні кондитерські вироби на основі сумішей з продуктів переробки зернових культур / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, О. М. Котузаки // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : прогр. та тези матеріалів, Київ, 7–8 листоп. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – С. 50–51.
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, борошно з ваксі-пшениці, продукти переробки зернових, борошно з крихт пластівців
Бібліографічний опис