Наукові основи вдосконалення санітарного контролю безпеки харчової сировини і продуктів її переробки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналітичний моніторінг санітарних вимог до різних груп харчової сировини і продуктів її переробки згідно принципів НАССР та комплекс експериментальних досліджень з визначення мікроорганізмів-контамінантів порядку Bacillales як показника відповідності їх санітарної якості та безпеки Євроінтеграційним критеріям. Мета роботи - розробка наукових основ прискореного визначення санітарної якості та безпеки харчової сировини і продуктів її переробки шляхом диференційованої молекулярно-біологічної діагностики мікроорганізмів-контамінантів порядку Bacillales за їх генетичними детермінантами, а також наукове обґрунтування методології досліджень з урахуванням сучасних умов і принципів НАССР.
Опис
Наукові основи вдосконалення санітарного контролю безпеки харчової сировини і продуктів її переробки / І. В. Пилипенко, Л. М. Пилипенко, Г. В. Ямборко, Є. О. Котляр, О. С. Ільєва // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : прогр. та тези матеріалів, Київ, 7–8 листоп. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – С. 20–21.
Ключові слова
харчова сировина, санітарна якість, безпека харчової сировини, мікроорганізми-контамінанти, молекулярно-біологічна діагностика
Бібліографічний опис