Технологічні властивості зерна полби та спельти та перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження, метою яких було обґрунтування напрямків подальшої переробки пшениці спельти та полби на підставі порівняння їх фізико-технологічних, борошномельно-круп'яних показників і хімічного складу зі звичайною м'якою твердозерною пшеницею.
Опис
Технологічні властивості зерна полби та спельти та перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів / Б. В. Єгоров, Д. О. Жигунов, М. Р. Мардар, Р. Р. Значек, Г. Д. Жигунова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : прогр. та тези матеріалів, Київ, 7–8 листоп. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – С. 48.
Ключові слова
спельта, полба, пшениця, переробка пшениці, фізико-технологічні показники, борошномельно-круп'яні показники
Бібліографічний опис