Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Instruction
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Зовнішня публікаційна діяльність науковців ОНТУ (External publications activity of ONTU researchers)
Публікаційна активність (Publications)
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Борошняні кондитерські вироби на основі сумішей з продуктів переробки зернових культур
Іоргачова, К. Г.
;
Макарова, О. В.
;
Хвостенко, К. В.
;
Котузаки, О. М.
2017
Виробництво кексів на дріжджах з використанням побічних продуктів переробки рослиної сировини
Макарова, О. В.
;
Хвостенко, К. В.
;
Тортіка, Н. М.
2016
Вплив шроту олійних культур на якість м’яких вафель
Лиса, В. В.
;
Фатєєва, А. С.
;
Іоргачова, К. Г.
;
Макарова, О. В.
2017
Використання продуктів переробки винограду в технології кексів
Андрєєва, Л. А.
;
Ніколаєва, Ю. В.
;
Макарова, О. В.
2017
Особенности производства различных видов кексов при использовании побочных продуктов переработки растительного сырья
Макарова, О. В.
;
Тортика, Н. М.
;
Котузаки, Е. Н.
2019
Переваги використання борошна з м’якозерних пшениць при виробництві вафель
Іоргачова, К. Г.
;
Макарова, О. В.
;
Хвостенко, К. В.
;
Фатєєва, А. С.
2019
Комплексний підхід при формуванні рецептур хлібобулочних виробів зниженої вологості
Соколова, Н. Ю.
;
Макарова, О. В.
;
Второва, С. О.
;
Гордієнко, Л. В.
2018
Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів з низькою вологістю
Іоргачова, К. Г.
;
Макарова, О. В.
;
Хвостенко, К. В.
2018
Влияние способа внесения компонентов зерновых смесей на свойства полуфабрикатов для галет
Иоргачева, Е. Г.
;
Макарова, О. В.
;
Хвостенко, Е. В.
2018
Використання борошна з нових видів пшениці у виробництві кондитерських виробів
Макарова, О. В.
;
Іоргачова, К. Г.
;
Хвостенко, К. В.
;
Фатєєва, А. С.
Review
Author
6
Іоргачова, К. Г.
5
Хвостенко, К. В.
3
Котузаки, Е. Н.
3
Фатєєва, А. С.
2
Иоргачева, Е. Г.
2
Котузаки, О. М.
2
Тортика, Н. М.
1
Андрєєва, Л. А.
1
Второва, С. О.
1
Гордиенко, Л. В.
.
next >
Subject
2
борошняні кондит...
2
якість вафель
1
бисквитные полуф...
1
борошно з ваксі-...
1
борошно з крихт ...
1
борошно з м’якоз...
1
борошно з нових ...
1
борошняні суміші
1
вафлі
1
виноградні вичавки
.
next >
Date issued
4
2017
4
2018
3
2019
1
2016
1
2020
Has File(s)
13
true