Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Борошняні кондитерські вироби на основі сумішей з продуктів переробки зернових культурІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Котузаки, О. М.
2017Виробництво кексів на дріжджах з використанням побічних продуктів переробки рослиної сировиниМакарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Тортіка, Н. М.
2016Вплив шроту олійних культур на якість м’яких вафельЛиса, В. В.; Фатєєва, А. С.; Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.
2017Використання продуктів переробки винограду в технології кексівАндрєєва, Л. А.; Ніколаєва, Ю. В.; Макарова, О. В.
2017Особенности производства различных видов кексов при использовании побочных продуктов переработки растительного сырьяМакарова, О. В.; Тортика, Н. М.; Котузаки, Е. Н.
2019Переваги використання борошна з м’якозерних пшениць при виробництві вафельІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.
2019Комплексний підхід при формуванні рецептур хлібобулочних виробів зниженої вологостіСоколова, Н. Ю.; Макарова, О. В.; Второва, С. О.; Гордієнко, Л. В.
2018Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів з низькою вологістюІоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.
2018Влияние способа внесения компонентов зерновых смесей на свойства полуфабрикатов для галетИоргачева, Е. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, Е. В.
2018Використання борошна з нових видів пшениці у виробництві кондитерських виробівМакарова, О. В.; Іоргачова, К. Г.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.