Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Технологічні властивості зерна полби та спельти та перспективи їх використання для виробництва харчових продуктівЄгоров, Б. В.; Жигунов, Д. О.; Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.; Жигунова, Г. Д.
2017Применение принципов НАССР при производстве каш быстрого приготовленияМардар, М. Р.; Устенко, И. А.; Статева, М. С.
2016Удосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовцівСтатєва, М. С.; Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.
2017Принципы НАССР для предприятий розничной торговлиМардар, М. Р.; Устенко, И. А.
2017Спельта как перспективное сырье для производства каш быстрого приготовленияМардар, М. Р.; Статева, М. С.
2016Удосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовцівСтатєва, М. С.; Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.
2019Напрями вдосконалення виробництва нових зернових хлібцівЗначек, Р. Р.; Мардар, М. Р.
2019Вдосконалення контролю якості та безпечності харчової продукції згідно законодавства УкраїниЗначек, Р. Р.; Статєва, М. С.; Мардар, М. Р.
2019Академическая мобильность как фактор интеграции образовательного процессаМардар, М. Р.; Левчук, Ю. С.
2019Усовершенствование модели высшего образованияЕгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.