Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Использование инулина в майонезах функционального назначенияТкаченко, Н.А.
2014Визначення антагоністичної й протеолітичної активності бакконцентратів монокультур Lbc. acidophilus безпосереднього внесенняТкаченко, Н.А.
2014Взаимодействие бифидо- и лактобактерий при производстве мягких пробиотических сыровТкаченко, Н.А.
2015Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначенняТкаченко, Н.А.
2015Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н.А.
2015Перспективи використання пробіотиків у спредах функціонального призначенняТкаченко, Н.А.
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro у біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоях функціонального призначенняТкаченко, Н.А.
2015Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н.А.
2015Технологія білкової пасти для дитячого харчуванняТкаченко, Н.А.
2014Дослідження впливу натурального молокозсідального ферменту на тривалість зсідання молока й синеретичні властивості сичужних згустків у виробництві м'яких пробіотичних сирівТкаченко, Н.А.