Skip navigation
Home
Guide
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
For users
Regulations of the Repository
Indexing
Copyright
Form for external authors
Author ethics
Glossary
Instruction
Language
русский
English
українська
Sign in:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
card-file
Search
Search:
All of DSpace
Зовнішня публікаційна діяльність науковців ОНТУ (External publications activity of ONTU researchers)
Публікаційна активність (Publications)
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 24 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Моделювання та оптимізація процесу знезараження на молокопереробних підприємствах
Шалигін, О. В.
;
Стрікаленко, Т. В.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Скубій, Н. В.
;
Труфкаті, Л. В.
2016
Використання рисового борошна для дитячого харчування у виробництві низькожирних сиркових десертів для людей з артеріальною гіпертензією
Окуневська, С. О.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Назаренко, Ю. В.
2017
Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтою
Рамазашвілі, Г. Р.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Кручек, О. А.
2017
Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складом
Копійко, А. В.
;
Ткаченко, Н. А.
2017
Жирові системи оздоровчого призначення зі зниженим та нульовим вмістом транс-ізомерів жирних кислот
Некрасов, П. О.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Гудзь, О. М.
2017
Низькокалорійні пробіотичні спреди зі збалансованим жирнокслотним складом
Ткаченко, Н. А.
;
Некрасов, П. О.
;
Касьянова, А. Ю.
2017
Технологічні основи виробництва салатної олії
Дец, Н. О.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Донченко, В. В.
2017
Використання біокоректорів поліфенольної природи у харчовій та парфумерно-косметичній промисловості
Севастьянова, О. В.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Котляр, Є. О.
;
Донченко, В. В.
;
Мушат, Т.
;
Коваль, А.
2017
Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олій
Котляр, Є. О.
;
Ткаченко, Н. А.
;
Пилипенко, Л. М.
;
Дец, Н. О.
;
Топчій, О. А.
;
Севастьянова, О. В.
;
Радіо, М. І.
2017
Оптимізація складу молочно-вівсяної суміші у технологіях ферментованих комбінованих йогуртових продуктів
Ткаченко, Н. А.
;
Дідик, О.
Review
Author
4
Котляр, Є. О.
3
Касьянова, А. Ю.
3
Некрасов, П. О.
2
Вікуль, С. І.
2
Гончарук, Я. А.
2
Дец, Н. О.
2
Донченко, В. В.
2
Копійко, А. В.
2
Кручек, О. А.
2
Рамазашвілі, Г. Р.
.
next >
Subject
4
йогуртові напої
2
бифидосодержащие...
2
біфідобактерії
2
молочно-рисові н...
2
органолептичні х...
2
пробіотичні спреди
2
спельта
1
антиокислювальні...
1
антиоксиданты
1
артеріальна гіпе...
.
next >
Date issued
17
2017
3
2019
2
2016
1
2014
1
2020
Has File(s)
24
true