Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Моделювання та оптимізація процесу знезараження на молокопереробних підприємствахШалигін, О. В.; Стрікаленко, Т. В.; Ткаченко, Н. А.; Скубій, Н. В.; Труфкаті, Л. В.
2016Використання рисового борошна для дитячого харчування у виробництві низькожирних сиркових десертів для людей з артеріальною гіпертензієюОкуневська, С. О.; Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.
2017Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтоюРамазашвілі, Г. Р.; Ткаченко, Н. А.; Кручек, О. А.
2017Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складомКопійко, А. В.; Ткаченко, Н. А.
2017Жирові системи оздоровчого призначення зі зниженим та нульовим вмістом транс-ізомерів жирних кислотНекрасов, П. О.; Ткаченко, Н. А.; Гудзь, О. М.
2017Низькокалорійні пробіотичні спреди зі збалансованим жирнокслотним складомТкаченко, Н. А.; Некрасов, П. О.; Касьянова, А. Ю.
2017Технологічні основи виробництва салатної оліїДец, Н. О.; Ткаченко, Н. А.; Донченко, В. В.
2017Використання біокоректорів поліфенольної природи у харчовій та парфумерно-косметичній промисловостіСевастьянова, О. В.; Ткаченко, Н. А.; Котляр, Є. О.; Донченко, В. В.; Мушат, Т.; Коваль, А.
2017Удосконалення рецептур столових маргаринів з використанням вітамінізованих купажованих рослинних олійКотляр, Є. О.; Ткаченко, Н. А.; Пилипенко, Л. М.; Дец, Н. О.; Топчій, О. А.; Севастьянова, О. В.; Радіо, М. І.
2017Оптимізація складу молочно-вівсяної суміші у технологіях ферментованих комбінованих йогуртових продуктівТкаченко, Н. А.; Дідик, О.