Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Підбір білкової складової для виробництва морозива геродієтичного призначенняШарахматова, Т.Є.
2015Дослідження мікроструктури зернових хлібців оздоровчого призначенняЗначек, Р.Р.
2014Фітосировина у хлібопекарській галузі як аспект формування концепції здорового харчування в УкраїніЛебеденко, Т.Є
2014Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробівІоргачова, К.Г.
2014Іммобілізація як спосіб стабілізації біокоректорівКушнір, Н.
2015Використання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченніОхотська, М.І.
2015Спреди функціонального призначення – новий продукт високої якостіКуренкова, О.
2014Емульсійні напої з комбінованим складом ПНЖКД’яконова, А.К.
2016Вплив пребіотиків різної природи на приріст біомаси біфідобактерійКрупицька, Л. О.; Капрельянц, Л. В.
2016Маркетингові дослідження споживчих переваг щодо киселів готових до вживанняПамбук, С. А.