Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 1820
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Cereal by-products as an important functional ingredient: effect of enzymatic treatment | Pozhitkova, L.; Kaprelyants, L.; Shvets, N. |
2020 | Твердофазне визначення витамину В13 в лікарських препаратах | Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О. |
2020 | Розробка технології пектиновмісного сухого продукту з кори дерев хвойних порід | Чабанова, О. Б.; Ткаченко, Н. А.; Білобров, С. В. |
2020 | Розробка технології спеціалізованих харчових сумішей для лікування хвороб шлунково-кишкового тракту | Салавеліс, А. Д.; Павловський, С. М. |
2020 | Тенденції розвитку крафтового пива і переваги перед продукцією мас-маркету в Україні | Ульянов, М. Д. |
2020 | Технологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пива | Бандура, Д. О. |
2020 | Нові перспективи проектування їдальні–роздавальні у рекреаційній зоні | Калугіна, І. М. |
2020 | Результати розробки та випробування пристрою для мікрохвильової обробки рослинних матеріалів | Волгушева, Н. В.; Бошкова, І. Л.; Василів, В. П. |
2020 | Моделювання процесів конвективного теплообміну в системах низькотемпературного охолодження дрібносем'яних культур | Петушенко, С. М.; Тітлов, О. С.; Василів, В. П. |
2020 | Наукові основи енергоощадних технологій післязбиральної обробки дрібнонасіннєвих культур | Овсянникова, Л. К.; Василів, В. П. |
2020 | Зменшення енергоємності при переміщенні вантажу в скребковому конвеєрі | Орлова, С. С.; Василів, В. П. |
2020 | Особливості спалювання палива на основі рослинних відходів | Квасницький, Б. А.; Підгірний, В. І.; Волчок, В. О. |
2010 | Використання лактози в пивоварінні | Погорєлов, А. В.; Мельник, І. В. |
2020 | Особливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначення | Коченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П. |
2020 | Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах | Баришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П. |
2020 | Оцінка якості та асортименту твердого сичужного сиру «Російський» | Мусієнко, О. В.; Данилова, О. І. |
2020 | Законодавча база оцінювання безпечності плавлених сирів, наявних у торгівельних мережах України | Кіпер, О. В.; Данилова, О. І. |
2020 | Особливості формування регіональних туристичних кластерів | Саркісян, Г. О. |
2020 | Особливості формування агромаркетингових систем | Лагодієнко, В. В.; Богданов, О. О.; Лагодієнко, В. В. |
2020 | Стан харчування населення – показник продовольчої безпеки країни | Єгоров, Б. В.; Кордзая, Н. Р. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 1820