Публікаційна активність (Publications) : [1820] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 1820
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Cereal by-products as an important functional ingredient: effect of enzymatic treatmentPozhitkova, L.; Kaprelyants, L.; Shvets, N.
2020Твердофазне визначення витамину В13 в лікарських препаратахБельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О.
2020Розробка технології пектиновмісного сухого продукту з кори дерев хвойних порідЧабанова, О. Б.; Ткаченко, Н. А.; Білобров, С. В.
2020Розробка технології спеціалізованих харчових сумішей для лікування хвороб шлунково-кишкового трактуСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
2020Тенденції розвитку крафтового пива і переваги перед продукцією мас-маркету в УкраїніУльянов, М. Д.
2020Технологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пиваБандура, Д. О.
2020Нові перспективи проектування їдальні–роздавальні у рекреаційній зоніКалугіна, І. М.
2020Результати розробки та випробування пристрою для мікрохвильової обробки рослинних матеріалівВолгушева, Н. В.; Бошкова, І. Л.; Василів, В. П.
2020Моделювання процесів конвективного теплообміну в системах низькотемпературного охолодження дрібносем'яних культурПетушенко, С. М.; Тітлов, О. С.; Василів, В. П.
2020Наукові основи енергоощадних технологій післязбиральної обробки дрібнонасіннєвих культурОвсянникова, Л. К.; Василів, В. П.
2020Зменшення енергоємності при переміщенні вантажу в скребковому конвеєріОрлова, С. С.; Василів, В. П.
2020Особливості спалювання палива на основі рослинних відходівКвасницький, Б. А.; Підгірний, В. І.; Волчок, В. О.
2010Використання лактози в пивоварінніПогорєлов, А. В.; Мельник, І. В.
2020Особливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначенняКоченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П.
2020Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктахБаришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П.
2020Оцінка якості та асортименту твердого сичужного сиру «Російський»Мусієнко, О. В.; Данилова, О. І.
2020Законодавча база оцінювання безпечності плавлених сирів, наявних у торгівельних мережах УкраїниКіпер, О. В.; Данилова, О. І.
2020Особливості формування регіональних туристичних кластерівСаркісян, Г. О.
2020Особливості формування агромаркетингових системЛагодієнко, В. В.; Богданов, О. О.; Лагодієнко, В. В.
2020Стан харчування населення – показник продовольчої безпеки країниЄгоров, Б. В.; Кордзая, Н. Р.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 1820