Публікаційна активність (Publications) : [1820] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 1820
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Cereal by-products as an important functional ingredient: effect of enzymatic treatmentPozhitkova, L.; Kaprelyants, L.; Shvets, N.
2020Твердофазне визначення витамину В13 в лікарських препаратахБельтюкова, С. В.; Теслюк, О. І.; Лівенцова, О. О.
2020Розробка технології пектиновмісного сухого продукту з кори дерев хвойних порідЧабанова, О. Б.; Ткаченко, Н. А.; Білобров, С. В.
2020Розробка технології спеціалізованих харчових сумішей для лікування хвороб шлунково-кишкового трактуСалавеліс, А. Д.; Павловський, С. М.
2020Тенденції розвитку крафтового пива і переваги перед продукцією мас-маркету в УкраїніУльянов, М. Д.
2020Технологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пиваБандура, Д. О.
2020Нові перспективи проектування їдальні–роздавальні у рекреаційній зоніКалугіна, І. М.
2020Результати розробки та випробування пристрою для мікрохвильової обробки рослинних матеріалівВолгушева, Н. В.; Бошкова, І. Л.; Василів, В. П.
2020Моделювання процесів конвективного теплообміну в системах низькотемпературного охолодження дрібносем'яних культурПетушенко, С. М.; Тітлов, О. С.; Василів, В. П.
2020Наукові основи енергоощадних технологій післязбиральної обробки дрібнонасіннєвих культурОвсянникова, Л. К.; Василів, В. П.
2020Зменшення енергоємності при переміщенні вантажу в скребковому конвеєріОрлова, С. С.; Василів, В. П.
2020Особливості спалювання палива на основі рослинних відходівКвасницький, Б. А.; Підгірний, В. І.; Волчок, В. О.
2010Використання лактози в пивоварінніПогорєлов, А. В.; Мельник, І. В.
2020Особливості технології рибного фаршу в оболонці функціонального призначенняКоченко, О. І.; Дунський, В. М.; Манолі, Т. А.; Нікітчіна, Т. І.; Василів, В. П.
2020Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктахБаришева, Я. О.; Нікітчіна, А. О.; Манолі, Т. А.; Безусов, А. Т.; Василів, В. П.
2020Оцінка якості та асортименту твердого сичужного сиру «Російський»Мусієнко, О. В.; Данилова, О. І.
2020Законодавча база оцінювання безпечності плавлених сирів, наявних у торгівельних мережах УкраїниКіпер, О. В.; Данилова, О. І.
2020Особливості формування регіональних туристичних кластерівСаркісян, Г. О.
2020Особливості формування агромаркетингових системЛагодієнко, В. В.; Богданов, О. О.; Лагодієнко, В. В.
2020Стан харчування населення – показник продовольчої безпеки країниЄгоров, Б. В.; Кордзая, Н. Р.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 1820